Veho GO yksityisleasing – panosta elämiseen

Autoilusta ei tarvitse luopua, vaikka maailma ympärillämme mullistuu.

Veho GO on Vehon tarjoama leasingtuote yksityishenkilöille ja samalla riskitön tapa päästä käsiksi uuteen Mercedekseen. Auton leasing on helpoin tapa esimerkiksi kokeilla sähköautoilua. Veho on luotettava leasingkumppani sinulle, kun haluat välttää ikäviä yllätyksiä, ennakoida autoilun menoja sekä ajaa aina uudella, luotettavalla ja turvallisella autolla.

Hyödynnä Veho GO -kampanjat

Kynnys uuteen Mercedekseen on matalampi kuin koskaan. Hyödynnä nyt ajankohtaiset Veho GO -leasingkampanjahinnat!

 

Katso kampanjahinnat

Mitä auton leasing tarkoittaa?

Yksinkertaisuudessaan auton leasing tarkoittaa, että auto käytössäsi tietyn sopimuskauden (esim. 24 kk tai 36 kk). Sinä aikana maksat joka kuukausi saman summan auton käytöstä. Kuukausihinta sisältää kaikki autosta tulevat kustannukset, kuten huollot ja korjaukset sekä paljon muuta riippuen valitusta palvelutasosta! Vain polttoaine/sähkö, vakuutukset ja mahdollinen ajoneuvovero jäävät sinun hoidettavaksesi. Leasingautoa voisi verrata työsuhdeautoon käyttöedulla.

Kuukausihinta riippuu seuraavista valinnoista:

  • valitusta autosta
  • vuosittaisista ajokilometreistä
  • sopimuksen pituudesta sekä
  • palvelutasosta

 

Veholla leasingautot on valittu niin, että niiden käyttäjänä kuormitat ympäristöä mahdollisimman vähän. Veho GO on siis mainio tapa hankkia ensimmäinen täyssähköauto!

Leasing vs. omistusauto?

Leasingautoilun kuukausikulut ovat usein hyvin kilpailukykyiset omistusautoon verrattuna (esim. 3 vuoden vertailuajalla), sillä yksi autoilun suurimmista kuluista on auton arvon aleneminen. Leasingissa tätä kulua ei ole, sillä auton rahoittaja kantaa jäännösarvoriskin. Sopimuskauden päätteeksi sinun tarvitsee vain palauttaa auto takaisin meille.

Kuukausierä sisältää kaikki rahoituskulut, eikä auton käyttäjän tarvitse kantaa huolta myöskään korkojen noususta. Lisäksi Veho voi ostaa nykyisen autosi ja voit valita käytätkö rahan käsirahana leasingautoon ja pienennät näin kuukausihintaa vai vapautatko pääoman muuhun käyttöön. Leasingsopimus sisältää huollot ja korjaukset Vehon omien Mercedes-Benz sertifioitujen mekaanikkojen toimesta, joten sinun ei siis tarvitse huolehtia varaosien hintojen noususta ja tiedät aina missä huollatat autosi.

Kuukausimaksullisen autoilun riskittömyys ja suurin etu onkin se, että tiedät koko sopimuskauden ajan, paljonko auton käyttö sinulle maksaa. Leasingauton pystyy hankkimaan myös ilman käsirahaa. Rahaa jää tällöin myös muuhun käyttöön.

Leasing on siis riskitön valinta muuttuvassa maailmassa.